Skip to main content

Joomla

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Glossaries

Term Definition
Joomla

Ha, Joomla!

Dat klinkt als de naam van een coole Italiaanse kok, maar het is eigenlijk een content management systeem (CMS) voor het bouwen van websites.

En weet je wat het beste is aan Joomla?

Het is gratis!

Dus als je een beetje avontuurlijk bent en wilt experimenteren met het maken van je eigen website, dan is Joomla de perfecte keuze.

Stel je voor dat je een pizzarestaurant hebt en je wilt een website maken om al je heerlijke pizza's te laten zien. Met Joomla kun je dat heel gemakkelijk doen. Het heeft allerlei handige functies, zoals het toevoegen van afbeeldingen, video's en andere media, het maken van formulieren, en nog veel meer. Je kunt zelfs een online winkel maken en je pizza's rechtstreeks verkopen aan klanten!

Natuurlijk, Joomla kan soms wat lastig zijn om te begrijpen, vooral als je nog nooit eerder een website hebt gebouwd. Maar wees niet bang, er zijn tal van online bronnen en communities die je kunnen helpen. En wie weet, misschien wordt je wel zo goed in het bouwen van websites dat je een professionele webontwikkelaar wordt en net zoveel verdient als een topkok!

Author - Marc Kamphuis
Hits - 598

Contactformulier

Heb je een vraag? Wil je graag meer informatie? Of wil je je aanmelden?
Vul dan dit formulier in en we nemen zsm contact met je op.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input